Alla inlägg under februari 2013

39.

Av Isabella - 11 februari 2013 11:18

tjoooobreee.

Så vare måndag igen och arbetsvecka framför mig ;) Dock drabbades jag av aningen sömnbrist i helgen, mycket nytt folk, mycket trevligt och jag hade skitkul. Gillar Gävle skarpt så dit ska jag nog flytta någongång i mitt liv :) haha.


I fredags åkte vi som sagt massa "pilsnerbil", jag helt nykter eftersom vi har detta löfte. Det gjorde inte mig nå, jag hade verkligen skitkul, vilket underbart gäng! :) Rätt vare var hamnade vi i Ockelbo för det skulle vara någonslags fest dänne.. Men vi var fyra som inte ville gå in utan satt kvar i bilen och hade kul ändå. Rätt vare är kommer de ut en tjomme från huset i reflexbrallor. Jag utbrister "titta vilken pärla! Sånna hittar man nog bara i ockelbo som går på fest i reflexbrallor. Slår vad om att han åkte hit på en ockelbo 300 också ^^"

Killen vinglade fram till bilen, öppnar och skålar med en koskenkorva flaska! haha. Superfull, och så hävdar han att de minsann är någotslags hemkok. Sedan säger han "det var jag som tog mig hit på sport 300an runt hörnet dänne". Jepp, killen åkte dit på en Ockelbo 300 skoter ;) Så det gjorde ju vår kväll ytterligare lite bättre. haha!


sedan i lördags åkte jag till Bollnäs, träffade Sandra en sväng, var länge sedan så vi pratade på lite medans jag gjorde mig i ordning för att åka till min pappa och käka och umgås :) Jag älskar min familj. Igår hade jag och mormor kvalitétstid hela morgonen/förmiddagen innan det var dags för mig att rulla mot Skövde igen. pga detta med sömnbrist och skit har jag nu dock dragit på mig halsont så idag fick det återigen bli vila. Ogilla! Men vad gör man inte när kroppen säger ifrån? Sov sisådär tio timmar i natt så kroppen behövde det ;>


Lite jobb på detta så blire nog kanoners! Jobbar idag, imorgon, torsdag och söndag vad jag vet alla fall. sen får man la se vad livet bjuder på. Just ja, jag fick nå idiotryck igår och ska tydligen anmäla mig till Stockholm marathon och springa de med min bästa Ida <3 haha. vad gör man inte tillsammans med sina vänner?


Puss på er!

 

     

38.

Av Isabella - 8 februari 2013 09:03

wooh vilken härlig vecka jag har haft! Den bara flyter och jag känner mig nöjd med livet och allt. riktigt gött! 


Jag känner att jag får respons från träningen, har träningslust och jobbet går alla tiders. I onsdags sprang jag intervaller på bandet, det blev riktigt fint! Trodde inte jag skulle fixa det med den träningsvärk jag ådragit mig men det gick över förväntan. riktigt kul ;> Började med att värma upp i tio min och då pratade jag lite med en kompis också så blev massa gång och lite jogg, så kom upp i 1,5 km på tio min ;b haha. Sedan ställde jag om, började med intervall på 14 km/h men insåg att jag fick så lov att höja. Så jag höjde och höjde och flög fram på bandet tyckte jag.


Jag kunde sjunga med musiken under intervallerna vilket gav en riktig push! Sista intervallen brakade jag av i 16 km/h. Sjukt nöjd och svettig tjej stapplade av bandet för att sedan köra coreträning en halvtimme, riktigt härligt pass med fina endorfiner ska jag berätta! På måndag kör vi intervaller igen, jag har fått tillbaka försmaken för de. men då ska troligen Sebbe göra mig sällskap, vi kommer se ut som två blöta sälan på banden. underbart ;)


Igår hade jag ju en ledig dag, vilket jag njöd av varje sekund! Började med att sova till halv nio, gick upp och strosade på, drack kaffe åt frukost och sådär i godan ro. Var social med mamma och så :) Sedan åt jag lunch och vid tjugo i två eller så stack jag ut och sprang en runda. Planen hade varit kring 2 mil men med fyra dagars löpning i benen och lite styrka på de så ändrade jag mig till 15 km. Det var sega ben och träningsvärk. Snömoddigt så det tog extra krafter i låren kan jag meddela. Men också alldeles alldeles underbart. Sista två km kom BAM en isande motvind, men jag vände huvuudet uppåt och sa "Idag vinner du inte, så du kan sluta redan nu." så efter sisådär en km gav denne upp också ;)


Kall och frusen, svettig och varm, rödmosig och alldeles endorfinig stapplade jag sedan innanför dörren och hällde upp ett glas mjölk innan jag stretchade en sväng för att sedan duscha lite snabbt och käka. Skulle med en vän ut till hans garage där han skruvar på sin pärla till bil. Vi hade kul och jag är sjukt imponerad över vilken koll vissa har på vad de gör med bilen, jag kan ju knappt köra en bil (jo det kan jag, har haft körkort i fem år men ni fattar). Sedan kom jag hem till omkring nio då kvällsfikade jag lite och umgicks med mina sambos innan vi tänkte lägga oss. Poff så ringer Sebbe och vi kör en spontanare ut på Husaren. Nyktert men vi hade trevligt ändå ;D


Jag tänker nu fortsätta denna fantastiska vecka med att dra norröver, första stoppet blir Gävle för en kväll med grabbarna dänne. De blir "pilsnerbil"'s åkande och socialitet. Mycket trevligt! Sedan imorgon drar jag vidare till Bollnäs för att träffa min kära familj en sväng och hinna springa lite med Sandra. Ja ni hör ju, massa trevligt som sker i helgen. Så dags att sätta fart! Väskan ska packas, omsorgsfullt. då jag är tjej tenderar vi ju att packa aaaaningen förmycket saker. Men inte idag, idag ska jag se till att packa bara det som behövs. jajemän! Så nu köör vi på en kanonhelg!


Puss

 

   

37.

Av Isabella - 6 februari 2013 10:14

Woopwooop vilket flyt jag är inne i nu alltså! Det går bra på jobbet, jag känner mig glad och positiv.

Igår var jag och sprang 12 km på bandet då vädret utomhus var blä. Det flöt på riktigt bra dessutom vilket var kanoners! Lyckades snitta på 4:49 min/km dessutom - woop! en tjej kom fram till mig och sa att hon var så imponerad över att jag pallade stå så länge på bandet. Det var kul att höra :) En mycket trevlig tjej jag pratat en hel del med så det var inte någon random som knallade fram ;b haha.


Efter löpningen så körde jag lite rumpträning och det kan jag tala om känns idag! wooh vilken träningsvärk jag har. Samt så trodde jag aldrig jag skulle sluta eftersvettas heller. haha. Sedan jobbade jag stängning, en av instruktionerna jag hade igår var helt på engelska vilket är en av mina svaga grenar men jag genomförde de och vi förstod varandra ganska bra faktiskt om jag får säga det själv :D


Idag ser planen ut som följande:

- Springa intervaller inne på bandet, tänkte mig 10 x 1 minut. Dock får vi se hur detta kommer gå för jag har en så stor rumpa idag att jag är osäker på att jag får på mig några andra byxor är onepicen. Tänkte se om jag hinner träna lite coreträning efter de också innan det är dags att byta om och köra ett race på jobbet, kvällspass idag igen ;)


Förra veckan så hittade jag en kunds plånbok och han utlovade mig en "hittelön" för detta ;b haha trodde ju inte han skulle komma med något, men igår dök han upp med en Paradis ask - pärla! Dock är jag ju inne i sådant flow med träningen så jag känner absolut inget behov av att äta godis så denna får fortsätta vara oöppnad ;)


Dags att knata till tvättstugan sedan göra lunch så man är redo att köra ett kräkpass på bandet då ;b


Puss!

36.

Av Isabella - 4 februari 2013 20:03

oj sicken dag som inte blev alls som jag planerat, men det slutade bra ändå! ;b


Först igår såg det ut som följande: Ledig dag från jobbet; löpning förmiddag och cirkel på eftermiddag. Sedan förändrades detta då jag blev tillfrågad att jobba 16-22 idag så jag fick ställa in cirkeln och tänkte att det är lugnt, jag kan köra löpning på förmiddagen hinner ju fortfarande med ganska långt.

Imorse så ringde de halv nio och frågar om jag kan komma och jobba redan då för att en personal ska gå hem, så jag får hoppa in och jobba 10.30 - 14.00 tänkte jag eftersom jag fick ta hennes tid. Så tänker jag hem byta om och springa vid två. Icke, då får jag sedan jobba till kl 17 istället, så ber mamma komma med träningskläder så jag kan springa lite längre på bandet. Icke det heller! För halv fem kommer en kompis och frågar om jag har en träningstopp att låna ut, så då får jag liksom jobba sista halvtimmen toppless (med tshirt så klart ;b haha)


Så, det slutar med att min dag blir följande: upp och slänga i sig lite frukost och kaffe, jobba 10.30-17.00, åka hem och byta om för att sedan bege mig ut och springa, ganska motvillig ska erkännas. Men vilken runda!


Jag sprang och det kändes som att jag knappt nuddade marken under mig, det kändes som att jag hade vingar och bara flög fram. Ibland kändes det tungt, bland annat när jag sprang i i väggen motvind som varade ca 1½ km sedan flöt det på igen. När jag hade två km hem så kommer låten Fronda – Rulla fram och då nynnade jag med fast sjöng liksom "Vem kan stoppa mig när jag bara flyger fram?!" helt underbar känsla! Jag tog ingen tid och ibland så klår känslan och upplevelsen vilken tid man faktiskt får ;)


Min dag har med andra ord varit toppen, fick även tokigt mycket beröm av frukoststamisarna att jag tydligen blivit första kokerska på äggen då de tycker dem är toppen - underbara män! :) haha.


Nu ska jag ta och chilla, umgås lite med dem jag bor hos kanske och hoppas att morgondagen blir mer som jag planerat ;)

Grym låt btw: Trofast – Håll om mig nu så står jag kvar


Puss!

35.

Av Isabella - 3 februari 2013 12:08

Puh, två dagar på Gekås tär mer på en psykiskt än fysiskt. Allt folk och alla saker överallt!


Men har alla fall hittat lite träningskläder, smink, hårgrejer och annat :) just nu längtar jag hem, hem och träna. Sitter i bilen så har la ca tre timmar innan jag kan bege mig och göra det.
Planen ser ut som följande:
Springa lite som uppvärmning
Köra styrka för rumpa, baksida lår och core
Springa några km
Sen hem och packa upp allt. Men vill få träningen gjord direkt så jag inte riskerar att bli sittandes på rumpan hemma ;b


Idag tänkte jag fokusera min coreträning i TRX då det är väldigt bra tycker jag :)


Imorgon blir det distans på förmiddagen sedan äta och tagga för cirkel på eftermiddagen så då får jag också in både cardio och styrka ;D möhö.


Hur lägger ni upp er träning de kommande dagarna? :)


Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards