Direktlänk till inlägg 20 oktober 2014

219.

Av Isabella - 20 oktober 2014 12:30

Dag 6.


Vi slår upp ögonen till strålande sol och bestämmer oss direkt att denna dag ska ägnas åt stranden, inga planer att vi ska iväg någonstans utan vi ska bara bada och sola och slappa. Läsa bok och mysa.


Ned till frukostbuffén igen, när vi ska gå dit så mumlar jag något i stil med "åh, frukostbuffé igeeen!" och Ida tittar chockat på mig och säger "ja de är klar!" då hade hon uppfattat de som att jag sa "Undrar om vi får frukostbuffé igen" söta lilla jänta ^^

Vid frukosten väntade Idas servitör, han log lika hjärtligt som dagen innan. Helt överlycklig "Ida! Hur mar du?" haha. Mofflade i oss frukost, upp på rummet för att dra på bikinin och strandklänningen. Off to stranden och havet!


 

       


Helt underbart. Vi låg i flera timmar och bara chillade. Vid stranden hade vi en bar också där vi kunde hämta lunch så vi behövde liksom inte röra oss mer än nödvändigt ska jag tala om. Ida fick kärleksbrev från killen i baren, så vi hade återigen en mycket munter stund åt pojkarna på hotellet. Små charmörer "What are the plans for tonight? I wanna meet you. Waiting for your answer" bla bla you know what I mean.


Blev lite solbränd också, (o)matchade hårfärgen men äääsch ^^

 


Efter stranden så gick vi till hotellrummet för att duscha och göra oss ordning för middagen. Vi piffade till oss ordentligt. Jag drog på mig batmankjolen och Ida körde sin "Strong is the new skinny" linnet. I trappen ned tittade vi på varandra och sa "Nu äger vi restaurangen!" redan i ingången in får vi busvisslingar från några som jobbar med aktiviteter. "Heeey babes!" i restaurangen tappade kockarna maten, servitörerna slogs sedan om att få tilldela oss ett bord. När vi gick runt vid maten släppte kockarna de som de höll på med på ena sidan för att komma springandes och ställa sig vid en och säga "Hello.. what's your name? Where are you from?" helt underbart och vi fnissade bara, vickade på rumporna och gick vidare.


Servitören från kvällen innan sprang fortfarande runt som en värpsjuk höna vid vårat bort. Dök upp rätt vare var med en blomma "For u, I like u!" ehm. jag äter - stöör ej! Han var så ivrig att hjälpa oss så när vi hämta påfyllning lyckades han liksom shabbla bort vårat bort så han fick omplacera oss. När de hände andra gången så tog vi en annan avdelning med en annan servitör.


Efter middagen med mycket fniss och joll gick vi upp till baren för att ta ett par drinkar igen.


   


Sedan hörde vi att de lät längre bort i området till hotellet. Så vi knallade dit för att spana vad som var pågång. Då var de ju kareoke kväll som vi ramlade in i slutet för att se. Underbara män som sjöng med otroliga stämmor! De avslutade hela med en låt som vi därefter började nynna på för den var så skön. Hollänsk låt tror jag minsann!

 



Lyssna på den, tänk er massa människor som sitter och sjunger med och sen kan ni försöka att inte gå runt och nynna på den!


Efter detta satte vi oss återigen en sväng vid baren för att chilla innan vi gick upp och la oss. Sista dagen väntade, en mycket lång dag då våran buss skulle hämta upp oss 00.35 så ingen sömn där inte!


Dag 7.


Vaknade med en blandad känsla i kroppen. Visst skulle de bli skönt att komma hem till folket men samtidigt hade vi lätt kunnat stanna en vecka till. Solen sken idag också så vi gjorde oss redo för sista frukostbuffén innan vi skulle köra stranden idag igen. Vi hade en plan för dagen. Det var till att börja med stranden som gällde.

   

     

 

Älskade Solapa där

 

Till lunch fick jag återigen ett kärleksbrev på servett som vi snodde med oss för det var så skoj, att de ens orkar. Alla såg ungefär likadana ut, samma handstil och nästan identisk text ska jag berätta! Ida hade fått ett liknande dagen innan från killen i strandbaren. haha!


 


Som avslutning låg vi och solade, kollade på när två pojkar spelade strandtennis/pingis? Båda var lite oroliga att bollen skulle falla på oss men efter ett tag slappnade vi av. Rätt vare var hörde man ett brak! Och så titta vi upp, då hade den enes rackert gått av!! Så där ligger vi och biter oss i läppen för att inte skratta högt, båda skakar av återhållsamheten. Så killen tittar lite mot oss och går. Då bryter skrattsalvorna loss. De gick knappt att hejda, tårarna rann och vi rullade runt på solstolarna. så underbart!


 

Efter stranden gick vi upp till hotellrummet för en avslutande bikiniselfie där även våra söta städerskor lämnat vårat rum i kärlekens tecken! Vad ska man säga? riktigt fint var de alla fall, svanar och hjärtan hit och dit ;>


   


Mellan stranden och middagen hade vi bestämt oss för att göra en sak vi oftast gör när vi träffas.. Tatuerar oss. Också denna gång, så vi hade bokat tid hos den lokala tatueraren på hotellet, bestämt oss för att sätta ett par hjärtan på rumpan. Jag måste säga att jag är imponerad över hans sätt att hålla minen när vi fnissande låg där på bordet och blev tatuerad av stackarn. 


   

Och nej, det var inte den snyggaste tatueringen vi sett, möjligen den fulaste. Men den är oss, det är sånt vi gör. ;)


Sista middagen innan vi begav oss iväg för att lira lite bingo. Jag hade tidigare under kvällen blivit totalt överkörd av ena killen som höll i detta. han kom fram till oss och frågade om vi ville spela. Vi tackade nej först. Så frågade han vad han behövde göra för att vi skulle vara med? Och killen körde med hundvalpsögonen, bad, klappade på kinden, dansade och var bara skitsöt. Det slutar med att jag säger "Okey, we are in" han dansar lyckligt därifrån och Ida tittade chockat på mig "vad hände där eller?" och jag tittade lika chockat på henne "Jag blev ägd." han körde alla mina trick som jag brukar köra när jag jobbar på gymmet! Båda skrattade åt detta men han hade verkligen gjort de med bravur!


Off to bingo, vi vann inget, men var ruskigt nära. Och jag ska tala om för er att denna kille dessutom var sjuuukt lik min kompis Sebastian både till utseende och sätt att gå och allt. Verkligt läskigt faktiskt.


     


Efter detta gick vi till rummet, packade ihop oss och ned till baren för att vänta på bussen. Några sista drinkar och fniss innan bussen kom och hämtade oss strax efter halv ett. Passade på att avtacka våra kära städerskor med att ge dem strandmadrassen och dricks + en liten lapp :>


   


 


En helt underbar vecka var till ända, nu väntade transport till flygplatsen, väntan på planet sedan resan hem till Sverige för att landa på Landvetter halv nio på morgonen svensk tid. Mycket skratt, glädje och njutning har denna vecka bjudit på. När vi sa hejdå vid tågena var det med tårar i ögonen. Så fort vi satt på tåget så smsa vi med varandra igen. För de är ju så, när man hittat en bästa vän, "my person" you know, så finns de inget slut utan bara en fortsättning.


  






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - 29 december 2015 08:40

Hoppsan vad tiden springer iväg! Minns inte riktigt när jag skrev senast mer än att de var ett bra tag sedan... Alla fall, har lite julledigt nu, underbart! Jobbade öppningen dagen innan julafton vilket gjorde att jag slutade tidigt den dagen också...

Av Isabella - 10 december 2015 07:15

Här sitter jag och toookgäspar. så galet trött så de finns liksom inte! Ändå har jag litegranna av sovmorgon för andra dagen i rad. men då blir man ju vaken på natten när Simon kommer hem. så har man svårt att somna om dessvärre. så inatt blir det ...

Av Isabella - 8 december 2015 05:59


Godmorgon!   Gosh så trött jag är på morgonen, är ju verkligen inte van att kliva upp såhär tidigt. men jag mår bra! jag är så glad att ha börjat jobba igen och igår var en supermysig dag trots vissa tvätstående barn ^^,   på morgonen tillexe...

Av Isabella - 7 december 2015 06:06

När man är så trött att man är illamående redan när man kliver upp. gav upp försöket att sova när de var en halvtimme kvar innan klockan skulle ringa.. och man vet att veckan inte ens har börjat ännu. Jobbar 8-17.15 idag och jag har inatt legat och v...

Av Isabella - 4 december 2015 11:05


Ser ljuset i tunneln! Känner mig bättre, sover iofs oroligt men kan ju bero på att jag knappt gjort annat än att sova och vila senaste veckorna. Men jag hostar i princip ingenting, kan nästan sova utan nässpray och jag känner mig piggare. Så bara den...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen på Bloglovin


Ovido - Quiz & Flashcards